Skickliga snickare sökes till Hässleholm

Treano Bygg AB är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad. 

Efterfrågan hos våra kunder i nordöstra Skåne är väldigt stor så för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt stabil hög kvalitet behöver vi förstärka vår organisation.   

Vi söker flera ansvarstagande och skickliga snickare till både byggservice och entreprenadprojekt i nordöstra Skåne (Hässleholm/Kristianstad)
  
Du som söker skall ha yrkesbevis inom trä samt erfarenhet från entreprenad- eller byggserviceprojekt samt körkort. Erfarenhet av betongarbeten är meriterande. För dig som är intresserad av att i huvudsak arbeta på längre projekt ser vi det som meriterande om du har arbetat som lagbas eller skyddsombud. Som snickare inom byggservice hos oss får du eget ansvar och kundkontakt. Oavsett om du vill jobba på längre eller kortare projekt ser vi gärna att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, initiativtagande och inser betydelsen av en nöjd kund. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen. 

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

Ansökan görs via vår hemsida, gärna så snart som möjligt du vi kommer ha löpande urval. Senast den 24 april vill vi ha din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28. 

Besök gärna vår hemsida: www.treano.se för mer information och fler tjänster.

Ansökan