Entreprenadingenjör/Inköpare

Treano Bygg är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom företaget finns också SAWI Exclusive Homes by Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm, Lund och Kristianstad. Vi är sedan 2019 ett certifierat "Great Place To Work"-företag. 

Efterfrågan hos våra kunder till vårt affärsområde i Helsingborg är väldigt stor och för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt hög kvalitet behöver vi förstärka avdelningen med en erfaren Entreprenadingenjör.

I rollen som Entreprenadingenjör i kommer du huvudsakligen ansvara för att utföra inköp till våra större projekt samt stödja produktionsledningen i inköp- och produktionsfrågor. Du kommer även ansvara för inköpsmöten och att inköpsplan upprättas samt gå igenom kontraktshandlingar för projektet. Vidare kommer du upprätta förfrågningsunderlag och utföra anbudsutvärdering samt utföra produktval utifrån specifika kundkrav. Beroende på din tidigare erfarenhet och vilja att utvecklas kan även projekteringsledning ingå i rollen.

Vi söker dig
 som har några års erfarenhet av likvärdig befattning. Du har en ingenjörs- eller yrkeshögskoleutbildning. Vi förväntar oss att du har kunskaper kring lagar och avtal från branschen, såsom AB04 och ABT06 med flera. Du har även god erfarenhet av Word, Excel och Powerpoint.

För rollen krävs det
 att du är drivande, social och har en vilja att lära dig. Du ska vara analytisk och noggrann i ditt arbete samt är ansvarstagande, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. B-körkort är krav.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Ansök
 senast den 24 oktober. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius: ola.dryselius@treano.se. 

Besök gärna vår hemsida: www.treano.se för mer information om oss

Ansökan