Erfaren Produktionschef eller driven produktionsledare till Byggservice Malmö

Treano Bygg är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom företaget finns också SAWI Exclusive Homes by Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm, Lund och Kristianstad. Vi är sedan 2019 ett certifierat "Great Place To Work"-företag.

Efterfrågan hos våra kunder till vår Byggserviceavdelning i Malmö är väldigt stor och för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt hög kvalitet behöver vi förstärka avdelningen med en erfaren Produktionschef eller driven produktionsledare med siktet inställt på rollen och ansvaret som produktionschef inom byggservice

Rollen som inom Byggservice som erbjuder vi dig är en roll som både självständigt och tillsammans med närmaste chef ansvarar för projektens planering, utförande, uppföljning och överlämnade till kund. 
  
Kompetensmässigt söker vi dig som har åtminstone några års erfarenhet av arbetsledning av olika byggserviceprojekt samt gärna har jobbat några år som snickare. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel precis som utbildning från högskola eller yrkeshögskola men inget krav. 

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi förutsätter också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Vi är stolta och vill fortsätta utvecklas bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att vidareutvecklas. 

Ansök senast den 27 februari. 
Vi tar inte emot ansökningar via epost. Maila dina eventuella frågor om tjänsten till HR-chef Ola Dryselius, ola.dryselius@treano.se. Besök gärna vår hemsida, treano.se, för mer information om oss.

Ansökan